Bio

Juicy Rocks is een succesvolle coverband uit Amsterdam. Het repertoire bestaat uit pop, rock, dance en funk met een mix van herkenbare energieke klassiekers en actuele hits, waarop het publiek zich een avond lang kan vermaken! Nummers van o.a. Rihanna, The Police, Bløf, Adele en Kings of Leon staan op onze steeds veranderende setlist. De band heeft een hoge doorloop van nummers, het is daarom ook mogelijk een verzoeknummer voor een feest aan te vragen.

Juicy Rocks begon acht jaar geleden als studentenband van de studentenvereniging Virgiel uit Delft. Tijdens de voorronde van het AHC songfestival, het grootste studentensongfestival van Nederland, werd de band gekozen als winnaar en eindigde tijdens de finale in de top drie. Vanaf dat moment ging het snel. Er werd gespeeld bij grote en kleine studentenverenigingen, op hockey- en volleybalfeesten, gala’s en verschillende bruiloften. Juicy Rocks stond de afgelopen jaren in het voorprogramma van onder andere Dio, De Jeugd van Tegenwoordig, Do en the Partysquad. Wij zijn regelmatig te zien in de Heeren van Aemstel in Amsterdam en de Paap in Den Haag.

Juicy Rocks bestaat uit vijf leden met verschillende muzikale achtergronden, voor wie muziek hun leven is. De lol van het muziek maken en de kick van het optreden bepaalt de energieke sfeer op ieder feestje en in dit enthousiasme blijft het publiek nooit achter!!

Roy (zang, gitaar)

Inge (zang, toetsen) / Isolde (zang, toetsen)

Michiel (gitaar, toetsen, 2e zang)

Sven (bas)

Eelke (drums)